Resultaten voor gestalttherapie

gestalttherapie
Wilfried Sluys Praktijk voor Gestalttherapie en relatietherapie.
Alle vormen therapie die ik geef, baseer ik op door mij opgedane kennis uit de Gestalttherapie. Gestalttherapie is een vorm van psychotherapie, waarbij contact maken centraal staat. Contact met jezelf, contact met je omgeving maar vooral: contact met je therapeut.
IVC Inspireren Veranderen Communiceren gestalttherapieopleiding.
Dat vraagt flexibiliteit en creativiteit, eigenschappen die we niet altijd even vlot kunnen aanboren. Om tegemoet te komen aan de vraag om een langere groep gestalttherapie te kunnen volgen, bieden we ook dit jaar een modulair pakket aan van drie gestalttherapiegroepen, met 3 verschillende trainers.
Gestalttherapie Oostkampgroepspraktijk SOPHROI Home.
Studiebegeleiding secundair en hoger onderwijs. Lien Vansteenkiste, gezondheidspsycholoog, gestaltpsychotherapeut. 0486/91 69 30 of lien.vansteenkiste@sophroi.be. Mensen met een beperking. Willy Inghelbrecht, auteur, orthopedagoog, gestalttherapeut. 0474 46 47 71 of willy.inghelbrecht@sophroi.be. Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. Ga aan de slag.
Villegas Therapie.
Het woord context wijst op de dynamische verbondenheid van een persoon en zijn betekenisvolle relaties doorheen de generaties. Gestalttherapie is de psychotherapie van het contact. Mensen ervaren psychische en fysieke problemen als dat contact om een of andere reden verstoord is.
Chun Hee Lommelen / psychotherapie, individuele therapie en gestalttherapie in Berchem.
Volgens de gestaltbenadering ervaren mensen psychische problemen wanneer het contact met hun omgeving verstoord is en ze niet in staat zijn om dat te herstellen. Gestalttherapie geeft je de mogelijkheid om je huidige denken, voelen en handelen meer op elkaar af te stemmen.
Gestalttherapie.
In de Gestalttherapie wordt immers vertrokken van het zelfregelende vermogen van de clint die beroep kan doen op in hem aanwezige latente krachten om een oplossend antwoord op de problematiek te formuleren. Als Gestalttherapeut onderschrijf ik de beroepscode van de Nederlands-Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie.
Gestalttherapie in de Kijker AIHP.
In de Gestalttherapie beschouwen we de mens onlosmakelijk verbonden met zijn omgeving en met andere mensen op je werk, familie, etc. We werken vanuit een holistisch mensbeeld. De wijze waarop jij contact maakt met andere mensen en met je omgeving wordt in de Gestalttherapie onderzocht.
welkom VBEGP vzw.
1976-1999 Vereniging voor Gestalttherapie vzw. 2000-2013 NVAGT Afdeling Vlaanderen vzw. missie VBEGP vzw. visie VBEGP vzw. vind een gestaltpsychotherapeut. Grondslagen van de gestalttherapie. Gestalt en onderzoek. gestalt en psychopathologie. wet erkenning psychotherapie. De Vlaamse Beroepsvereniging voor Experiëntiële Gestalt Psychotherapie vzw is de beroepsvereniging van de gecertificeerde gestalttherapeuten in Vlaanderen.
Website tijdelijk niet beschikbaar.

Contacteer ons