Resultaten voor psygoloog

psygoloog
Katleen Moortgat Psycholoog, Stressbegeleiding, burnoutbegeleiding, Stresscoaching, burnoutcoaching, Stekene, Koewacht, Waasland.
Psycholoog Coach Trainer. Positief ondersteunen en begeleiden naar eigen unieke kracht. Vanuit mijn ervaring richt ik me op het begeleiden van volwassenen in hun zoektocht naar een betere balans. Stresspreventie en burn-outbegeleiding. https//katleenmoortgat.be/hartcoherentietraining/Je: veerkracht versterken, stress het hoofd bieden, duurzaam herstellen bij burn-out, zorgzame werkhervatting.
De Drie Stromen Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg www.dedriestromen.be.
Als je wil praten over zelfmoordgedachten hoef je niet te wachten op een afspraak in het CGG: je kan terecht bij je huisarts of dag en nacht bij Tele-Onthaal 106 of de Zelfmoordlijn 1813 voor een gesprek of online chatten.
Beroep Psycholoog Welke opleiding? YouChooz.nl.
Na die opleiding ben je geen universitair psycholoog, maar een praktisch uitvoerend psycholoog HBO toegepast psycholoog. Je kunt je niet inschrijven in het BIG-register en mag niet zelfstandig diagnoses stellen. Met de HBO-opleiding kun je bijvoorbeeld aan de slag als arbeidspsycholoog, maatschappelijk begeleider, jongerenhulpverlener, voorlichter, trainer, arbo-begeleider of reclasseringsmedewerker.
Psychologie AZ Maria Middelares.
Vanuit een specifieke patiƫntenwerking is de psycholoog ook ingeschakeld in het betreffende multidisciplinaire team, waar verslag wordt uitgebracht over de psychische aspecten van ziek zijn. De psycholoog werkt op verwijzing van de behandelend arts of op verwijzing van een andere hulpverlener in overleg met de behandelend arts.
Ootwee Oplossingsgerichte psychotherapie, loopbaanbegeleiding en coaching Zottegem.
Ik ben Pieter, klinisch psycholoog en oplossingsgericht psychotherapeut. Ik bouwde ervaring op binnen het centrum voor ambulante revalidatie in Oostakker. Daar sta ik in voor de begeleiding van personen met complexe ontwikkelingsproblemen, autisme en ADHD. Binnen Ootwee werk ik met volwassenen.
Veelgestelde vragen Psychologenpraktijk Mondriaan.
We praten openlijk over onze doktersbezoekjes en de medicatie die we nemen, maar schamen ons nog vaak om openlijk te praten over hoe we ons voelen en dat we het soms ook even niet meer weten Een psycholoog is er net voor geestelijk gezonde mensen die graag willen kijken naar hoe ze verder kunnen groeien.
Kinderpsychologie Az Damiaan. alert. arrow-left. arrow-right. bullet. check. clipboard. Stroke 1. dropdown. facebook. Group. glue. google-plus. Combined Shape. Combined Shape. hospitalization. icon in
De psycholoog op de kinderafdeling doet ambulante consultaties en werkt met de kinderen en jongeren die opgenomen zijn in het ziekenhuis. De reden om contact op te nemen kan zeer uiteenlopend zijn: gedragsproblemen, aandachtsproblemen ADHD en verwante stoornissen, intelligentieonderzoek, autismescreening, angst, negatief zelfbeeld, opvoedingsondersteuning, depressieve klachten, rouwverwerking na overlijden, na scheiding.,
FAQ Wat is het verschil tussen een psychiater en een psycholoog?
Wat doet een psycholoog? Wat doet een psychiater? Kwaliteitsstandaarden bij de behandeling. Hoe werkt de daglichtlamp bij winterdepressie? Wat is het verschil tussen psychische en psychiatrische problemen? Kun je van straatvrees genezen? Wat is psychotherapie? Heb ik de winterblues of een echte winterdepressie?
Psycholoog basisverzekering vergoeding update: 2019 Zorgwijzer.
Binnen de basis GGZ zijn verschillende behandeltrajecten, waarbij de patiƫnt wordt ondersteund/behandeld door een GZ-psycholoog, psychiater of psychotherapeut. De gespecialiseerde GGZ is bedoeld voor mensen met ernstige psychische problemen of instabiele problematiek. Hiervoor kun je terecht bij een klinisch psycholoog, psychiater of psychotherapeut.

Contacteer ons