Meer resultaten voor opleiding relatietherapeut

opleiding relatietherapeut
Praktisch.
Tijdens mijn werk als begeleidster in de Bijzondere Jeugdzorg kreeg ik de kans om een langdurige opleiding te volgen. Ik volgde een vierjarige opleiding voor familie en systeempsychotherapie aan het IPRR. Deze ervaring heeft mij er in 2006 toe aangezet om met een zelfstandige praktijk als psychotherapeute te beginnen in combinatie met mijn job in de sector.
Vierjarige opleiding Relatie en Gezinstherapie Vrije Universiteit Brussel.
De opleiding duurt 4 jaar à rato van ongeveer twee opleidingsdagen per maand telkens van 9u30 tot 16u30. De meeste opleidingsdagen gaan door in de lokalen van Rapunzel te Diest op wandelafstand van het station. Enkele opleidingsdagen worden georganiseerd in de lokalen van de VUB, campus Etterbeek. Een inschrijving gebeurt bij voorkeur vóór 15 juni 2017 en kan tot 2 september 2017. Meer informatie over hoe je in te schrijven kan je hier vinden. Bij niet aanvaarding wordt de 200 Euro die je al diende te betalen, teruggestort. Bij aanvaarding schrijf je je in aan de VUB. Het inschrijvingsgeld bedraagt 2190 Euro per academiejaar. Meer informatie over de inschrijvingsprocedure aan de Vrije Universiteit Brussel kan je hier vinden. permanente vorming Professionele Permanente Vorming psychotherapie relatietherapie gezinstherapie.
docenten Educatieve Academie.
Marco Alibertis 1974 is docent binnen de Vierjarige Therapieopleiding Interactionele Vormgeving. Hij is psychotherapeut en relatietherapeut en heeft een zelfstandige praktijk. Daarnaast is hij ook werkzaam als trainer en supervisor. Hij studeerde orthopedagogie en gezinswetenschappen en genoot verder o.m. de opleidingen Interactionele Vormgeving, EFT en diverse trainingen rond intrafamiliaal geweld, echtscheidingsproblematiek en nieuw samengestelde gezinnen. Beroepsmatig is hij naast de therapiepraktijk in het verleden actief geweest in de gehandicaptensector, en de laatste jaren in het Algemeen Welzijnswerk, meer bepaald in de Bezoekruimte, waar hij ex-gezinnen begeleidde bij een verbroken of verstoord ouder-kind contact. Anne Goiris 1968 is maatschappelijke assistente en criminologe en sinds 1996 werkzaam in CGG Waas en Dender Dendermonde. Daarnaast heeft ze een eigen therapeutische praktijk te Bornem en is ze docent binnen het Postgraduaat Psychotherapie in de Interactionele Vormgeving. Het belang van lichaamswerk kwam jaren geleden op haar pad. Ze verdiepte zich in de impact van traumatische/stressvolle gebeurtenissen op het lichaam en raakte geboeid door het raakvlak tussen neurowetenschappen en psychologie. Ze vindt het belangrijk om mensen opnieuw in contact te brengen met de aangeboren wijsheid van het lichaam om tot blijvende verandering te komen. Naast de opleiding Interactionele vormgeving volgde ze o.a.
Wie we zijn Groepspraktijk JUNO.
Relationele en gezinsproblemen, opvoedingsondersteuning, depressieve symptomen, sociaal-emotionele problemen piekeren, zelfbeeld, zelfvertrouwen, angsten, impulscontrole en frustratietolerantie, fysiek en psychologisch geweld, echtscheiding en nieuwe samengestelde gezinnen, rouw. 0491 87 77 24 roxanne@groepspraktijkjuno.be. 2018-2019: leertraject narratieve therapie i.o Interactie-academie. 2018: 3-daagse opleiding: handvatten om te werken met ouders in een hoogconflictscheiding Alianza Konnekt-it.
Relatietherapeut en bestseller auteur Alfons Vansteenwegen: Ik wil mensen verheffen Logia.
Ging u als afgestudeerde psycholoog onmiddellijk aan de slag als relatietherapeut? Nee, na mijn opleiding tot psycholoog werkte ik in de psychiatrische kliniek, onder andere in Lovenjoel bij dokter Johan Verhulst. Die wilde een centrum voor relatietherapie oprichten. Dat bestond namelijk nergens.
De relatie als spiegel: Opleiding Relatietherapie Phoenix Opleidingen.
De opleiding richt zich op professionals die zich willen scholen in relatietherapie vanuit systemisch perspectief, verbonden met de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied van relatietherapie, die meer inzicht in de dynamiek en patronen binnen relaties in het algemeen willen krijgen en hun eigen liefdespatronen willen doorgronden.
Kristien Schoevaerts relatietherapeut.
Ze volgde de erkende 4-jarige opleiding contextuele psychotherapie bij Balans Gent, de bijkomde opleiding rouw en verliestherapie bij Context KULeuven en EFT-relatietherapie bij Lieven Migerode, EFT-Belgium. Kristien heeft meer dan 15 jaar ervaring in psychotherapie. EFT-relatietherapie, individuele therapie, rouwtherapie individueel/koppel/gezin.
Thuis leren voor relatietherapeut Brussel De Standaard.
Ruyters verdedigt de thuisstudie: Iedereen kan een bordje aan zijn deur hangen met opschrift relatietherapeut. Het is geen beschermde titel. Dan denk ik dat het beter is dat we een minimale cursus aanbieden dan dat mensen zonder enige vorm van opleiding aan dit beroep beginnen.
Relatietherapeut Relatiecoach Open mind.
Maak mensen opnieuw gelukkig. Opleiding Relatietherapeut Relatiecoach. Wegwijs in hedendaagse relatievormen. Deze opleiding relatietherapeut gaat jaarlijks door en duurt 12 dagen. Je volgt best ook nog de Integrale Basis Coach voor algemene coach vaardigheden en de trauma essential s. Relaties vragen meer dan enkel therapie!

Contacteer ons