Meer resultaten voor gezinstherapie

gezinstherapie
Gezinstherapie Erkend psychotherapeut en klinisch orthopedagoog Cindy Huskens.
Ingrijpende gebeurtenissen: ernstige ziekte, overlijden van een dierbare, scheiding, trauma., Aanhoudende spanningen: conflicten, mekaar niet begrijpen., Nieuwe gezinsfase: geboorte, puberteit, uit huis gaan van kinderen, na echtscheiding., Gezinstherapie is een vorm van systeemtherapie waarbij ik werk met het hele systeem, dat het gezin vormt.
Gezinstherapie.
Tijdens de gezinstherapie worden alle betrokken gezinsleden samengebracht om samen te praten, te zoeken over wat hun als gezin bezig houdt. Tijdens de gesprekken worden de problemen besproken en de therapeut zoekt samen met de deelnemers naar andere manieren om met de problemen om te gaan.
In-Team Praktijk voor Relatie en Gezinstherapie.
In de gezinstherapie werken we met ouders, kinderen en jongeren. Kinderen en jongeren kunnen vanuit hun groei en ontwikkeling het gezin voor bepaalde problemen stellen. In gezinstherapie wordt er ruimte gemaakt om even bij alle veranderingen stil te kunnen staan.
4 jarige Opleiding Relatie en Gezinstherapie: Rapunzel.
Erkend als opleider en supervisor door de Belgische Vereniging van relatie en gezinstherapie BVRGS. erkend als internationaal opleider en supervisor in de collaboratieve praktijken Houston Galveston Institute Taos-Institute. Master in de orthopedagogie, Opleiding relatie en gezinstherapie, opleiding Gestalteducatie, specialisatieopleidingen in kindgerichte gezinstherapie.
Hechtingsgerichte gezinstherapie Boek Sociaal.Net.
Hughes plaatst dit model nu in een breder perspectief. Door de hechtingstheorie toe te passen op gezinstherapie ontwikkelde hij een nieuwe vorm van hechtingsgerichte therapie. Hij past hechtingstheorie toe op gezinstherapie. Oorspronkelijk werd deze therapie ingezet voor de behandeling van misbruikte en verwaarloosde kinderen, en jongeren in pleeg of adoptiegezinnen.
Context, centrum voor relatie en gezinstherapie UZ Leuven.
Bent u bezorgd dat er in uw relatie of gezin dreigt iets mis te lopen? Doe dan een beroep op de specialisten in relatie of gezinstherapie van context, het centrum voor relatie en gezinstherapie van het Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven.
Gezinstherapie.
Welke plaats krijgt vrije tijd. We starten in samenwerking met de ouders en het kind een trajectbegeleiding op, op maat van het individu.: Tijdens een intakegesprek maken we kennis en gaan we op zoek naar de hulpvraag die leeft binnen het gezin.
Wanneer biedt gezinstherapie uitkomst? Sonnevelt.
Home Artikel Wanneer biedt gezinstherapie uitkomst? Wanneer biedt gezinstherapie uitkomst? Gezinstherapie, daar denk je misschien niet 1, 2, 3 aan als bepaalde ergernissen, conflicten, problemen, teleurstellingen in je gezin spelen. Je denkt waarschijnlijk: dat waait wel weer over. Gelukkig is dat meestal ook zo.
Samen in gezinstherapie Algemeen Pelckmans Pro.
Peter Rober is hoogleraar aan het Instituut voor Familiale en Seksuologische Wetenschappen van de Faculteit Geneeskunde van de KU Leuven. Hij is o.a. verantwoordelijk voor de postgraduaatopleiding Relatie en Gezinstherapie en coördinator van Context, het centrum voor relatie en gezinstherapie van het UPC KU Leuven.

Contacteer ons