Meer resultaten voor psychische hulp

psychische hulp
Psychische hulp vindt u voortaan gratis online Binnenland Nieuws HLN.
Dat meldt De Standaard. In alle sectoren waarin Zorggroep Eclips actief is thuiszorg, thuisverpleging, woonzorgcentra krijgt de organisatie te maken met mensen met psychische problemen. Toch is er in de regio waarin de groep actief is Brussel, het Pajottenland, Zuid-Oost-Vlaanderen een tekort aan psychische hulp.
Welzijn en gezondheid Vrije Universiteit Brussel.
Centra Geestelijke Gezondheidszorg. In tegenstelling tot de CAW's, leggen de Centra voor Geestelijke Gezondheidszorg CGG zich uitsluitend toe op psychische of psychiatrische hulpverlening. Je kan er terecht voor consultaties en begeleiding bij psychologen, psychotherapeuten en psychiaters. Je kan best telefonisch een afspraak vastleggen voor een eerste gesprek. Dit kan op eigen initiatief of na verwijzing door een andere dienst of de huisarts. VUB-Dilemma begeleidt je bij een ongeplande zwangerschap. Wat doet VUB-Dilemma? Met een open blik zoekt VUB-Dilemma naar een oplossing op maat van jouw leven. Na een zwangerschapstest volgt een gesprek met een begeleider van het psychosociaal team. VUB-Dilemma staat je bij bij een ongeplande zwangerschap: ze helpen je als de zwangerschap gewenst is, bij het afstaan ter adoptie of het zoeken naar andere alternatieven in de vorm van een zwangerschapsafbreking of abortus. Hulp bij ongeplande zwangerschap.
Ik heb nu psychische hulp nodig Stichting PVP.
Stel hier uw vraag of vul een zoekwoord in. Home Ik word vanuit huis behandeld Ik heb nu psychische hulp nodig. Ik heb nu psychische hulp nodig. Een patiëntenvertrouwenspersoon pvp is geen hulpverlener, wij kunnen u geen psychische hulp bieden.
Professionele hulp voor 60-plussers met psychische problemen Centrum Voor Geestelijke Gezondheidszorg Zuid-Oost-Vlaanderen.
Bent u de 60 voorbij en kampt u met psychische problemen? Zit u in de put, wordt u overvallen door angsten of blijft u het moeilijk hebben met een verlies? Raakt u de draad kwijt of verliest u de zin om te leven? Hebt u problemen in uw gezin? Het zijn slechts enkele voorbeelden van wat het leven moeilijk kan maken. Sluit u niet op en bel ons. Ervaren therapeuten staan klaar om naar u te luisteren en u te helpen weer greep te krijgen op de dingen. Blijf niet met uw problemen zitten omdat u denkt dat wij u niet kunnen helpen: maak vrijblijvend een eerste afspraak. Ook als u in een rusthuis woont of u zich moeilijk kan verplaatsen kan u psychologische hulp vragen.
Psychologische zelftests.
Stel je vraag. Met jullie hulp hebben wij in korte tijd veel meer klanten in onze praktijk erbij gekregen. Sabine Psycholoog Leiden. Ik ervaar een enorme groei en aanwas in mijn praktijk sinds de site in de lucht is. Dank jullie wel! Miranda Psycholoog Heemskerk. Je bent hier: Home Test jezelf. Welkom op de test" jezelf" pagina. Mijn naam is Adinda Grégoire. Ik ben gespecialiseerd in het afnemen van psychologische tests en het stellen van diagnoses. Speciaal voor psybel heb ik een aantal zelftests ontwikkeld die je hier onder kunt doen. Het zijn korte tests die maar een paar minuten duren, je krijgt direct online de uitslag. Belangrijk: De uitslagen van deze tests geven een goede indicatie. Voor een echte diagnose echter moet er verder getest worden. Heb je een vraag of wil je meer weten over psychologische tests neem dan direct contact op met psybel. psybel zelftest algemene test. De psybel zelftest adviseert of behandeling voor je psychische klachten wenselijk is.
Vergoeding psychologische hulp: Hoe werkt het? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Er geldt dus geen eigen bijdrage meer voor psychologische hulp. Wel moet je eerst een verwijsbrief van de huisarts hebben om behandeling door een psycholoog vergoed te krijgen. Ook moet je er rekening mee houden dat de kosten voor de behandeling voor psychische problemen verrekend worden met je eigen risico.
Mentaal Vitaal Hulp Instanties.
Deze onderzoekt samen met jou wat er aan de hand is en hoe je het probleem aan kunt pakken. Ambulante hulpverlening houdt in dat je hulp krijgt voor je psychische klachten of verslaving in de vorm van een aantal korte behandelsessies therapie.
Psychologische begeleiding. Facebook. Twitter.
Een psychiater is een arts die zich na zijn of haar studies geneeskunde heeft gespecialiseerd in de psychiatrie, het onderdeel van de geneeskunde dat zich toelegt op o.a. de studie en behandeling van psychische aandoeningen en van mentale aspecten van lichamelijke ziekten.
Psychische aandoening Wikipedia.
Psychische aandoeningen kunnen afhankelijk van de aard en therapeutische insteek worden behandeld met onder andere psychofarmaca en/of psychotherapie door psychiater en/of gezondheidszorgpsycholoog. Zie ook bewerken. Externe links bewerken. Officiële Vlaamse website over geestelijke gezondheid en psychische aandoeningen. Trimbos-instituut Nederland over psychische stoornissen. Vind een artikel. Hulp en contact.

Contacteer ons