Zoeken naar christelijke huwelijkstherapie

christelijke huwelijkstherapie
Home Relatietherapie Zeeland.
Ik woon alleen, heb een drukke baan, een leuk huis, maar voel me niet gelukkig. De therapie bij De Meyboom heeft mij op weg geholpen om in te zien hoe ik me vaak terugtrek in contacten. Ook zijn er nog een heleboel gevoelens van vroeger die me dwars zitten.
Ichthus Groep.
De psychologen van Ichthus Groep zijn zeer uiteenlopend gespecialiseerd: GZ-psycholoog BIG, relatietherapeut, gezinstherapeut, gedragstherapeut VGCt, seksuoloog NVVS en godsdienstpsycholoog. Belangrijk is te weten dat elk van deze specialisten op persoonlijke titel geregistreerd is als deskundige op zijn of haar gebied.
Zij zou prima kunnen leven zonder seks. Daar moet hij niet aan denken. Relatiecoach Cocky geeft advies.
Dat zij het zo lastig vindt om over seks te praten, maakt dat natuurlijk niet gemakkelijker. Ik zie vaker bij vrouwen met een streng christelijke opvoeding, dat seks iets is waar ze niet gemakkelijk over praten. Gelukkig is dat lang niet bij alle christenen meer zo en er zijn ook niet-christenen die er moeilijk over praten.
Professionele hulp vanuit een christelijke levensovertuiging Passio.
Onze christelijke levensovertuiging is daarbij heel belangrijk, we zien de Bijbel als het onfeilbare woord van God. Maar welke levensovertuiging of geloofsovertuiging u ook heeft: u bent bij ons van harte welkom met uw hulpvraag. Passio biedt professionele, christelijke hulpverlening aan volwassenen, jongeren en gezinnen.
Over ons Psychologie Horizon Ridderkerk / Barendrecht.
Psychologie Horizon is een psychologenpraktijk waar de therapie en begeleiding gebaseerd is op de Christelijke identiteit en helpt u op een betrokken, duidelijke en effectieve manier. We zijn lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg NFG en van het Nederlands Instituut van Psychologen NIP.
Aafke Relatietherapie Veenendaal.
U durft het immers aan uw manier van omgaan met elkaar onder de loep te nemen. U hoeft ook niet bang te zijn voor oeverloos praten of zoeken in het verleden. Aafke werkt met EFT, een op emoties gerichte relatietherapie.
christelijke relatietherapie.
U zult verrast zijn hoe snel Hans de kern van het probleem blootlegt en hiervoor effectieve oplossingen aanreikt. Christelijke relatietherapie vs. Christelijke relatietherapie verschilt van gewone relatietherapie omdat er gewerkt wordt vanuit een christelijke visie op het huwelijk en de relatie tussen een man en vrouw.
Petra van der Graaf-Ritskes Psycholoog Houten.
Ik stel mijn therapie op maat af. Meer over Petra van der Graaf 030 22 70 090 Contactformulier. Voor vragen of het direct maken van een afspraak is het secretariaat van ma t/m do tot 2030: bereikbaar en op vrijdag tot 1730.
Hulpverlening/therapie Kostbaar Vaatwerk.
Extra info: Jantine is één van de hulpverleenster die regelmatig meewerkt aan ontmoetings of echtparendagen van Kostbaar Vaatwerk. Zij leidt ook groepen van vrouwen die worstelen met seksualiteit/porno/zelfbevrediging, in samenwerking met IFES voor een christelijke studentenvereniging. Hart en Hechtwerk therapeut: Mieke Koerts.

Contacteer ons