Zoeken naar christelijke huwelijkstherapie

christelijke huwelijkstherapie
Over ons Psychologie Horizon Ridderkerk / Barendrecht.
Psychologie Horizon is een psychologenpraktijk waar de therapie en begeleiding gebaseerd is op de Christelijke identiteit en helpt u op een betrokken, duidelijke en effectieve manier. We zijn lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg NFG en van het Nederlands Instituut van Psychologen NIP.
Praktijk Christelijke Coaching Inzicht is het begin van verandering.
Inzicht is het begin van verandering. Jij bent uniek en ook jouw situatie of probleem is uniek. Welkom bij de Praktijk Christelijke Coaching. Zit je niet lekker in je vel? Heb je weinig energie? Gaat het niet goed op je werk?
BETHESDA Christelijk centrum voor hulpverlening en vorming.
Christelijk centrum voor hulpverlening en vorming. Bethesda is een christelijk centrum dat sinds 1979 hulpverlening en vorming biedt in Vlaanderen. Er zijn centra voor ambulante hulpverlening in Genk, Antwerpen en Gent. Leidersontbijt 2019 met Hans Maat. Recensie van Het ga je goed.
Psychosociale therapie Epe Praktijk Kruispunt.
Gooijer, Bart EFT Relatietherapeut in Hardenberg.
Je kunt mij bereiken via de contactbutton. Mocht je therapie bij mij overwegen, bel ofmail dan gerust voor meer informatie. Een eerste gesprek is ter kennismaking om wederzijds te kijken of het contact vertrouwd kan voelen, en om jullie relatieproblemen in overzichtelijk te maken.
Scheiden we niet veel te snel? Forum SamenChristen.
Ik heb wel eens gezien en gehoord van mensen, die voor het huwelijk al bewust naar huwelijkstherapie gingen. Niet omdat er problemen waren, maar juist om ze te voorkomen. Door daar al te leren om goed te communiceren met elkaar.
Christelijke relatietherapie.
Home Christelijke relatietherapie. Welkom bij psychologenpraktijk Geerling te Amersfoort. Een praktijk voor christelijke relatietherapie. Voordat Han met een vrijgevestigde praktijk voor psychotherapie is gestart heeft hij diverse opleidingen gevolgd op het gebied van relatietherapie. Er is met name verdieping geweest op het gebied van EFT Emotionally Focused Therapy.
Fidelis Welkom.
Door middel van gesprekken wordt samen met u zelf of samen met uw partner of kind gezocht naar nieuwe manieren van denken, voelen en leven. De praktijk heeft een christelijke identiteit. Dit kan volop de ruimte hebben als u dat wilt.
Alle onderwerpen Alles over GOD.
Adam en Eva. Begin van het Christendom. De Christelijke denominaties. De Christelijke Kerk. De geschiedenis van het Christendom. Een echte Christen. Het Christelijke geloof. Samenvatting van het Christendom. Wanneer geloof een overtuiging wordt video. Wat geloof jij? Afleidingen in het Christelijke leven.

Contacteer ons