Resultaten voor relatie therapeut

relatie therapeut
Relatietherapeut relatietherapie in Kontich VindeenTherapeut.be.
Therapie aan huis. Therapie via skype of telefoon. Therapie voor personen met een beperking. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking. Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Personen met een visuele beperking. Geslacht therapeut alle.
David Van Deuren Therapie.
Gezins en relatietherapie Flux Zandhoven.
Spanningen in het gezin of in je relatie. Terug de krachtbronnen van je gezin, je relatie of van jezelf vinden. Beter leren communiceren. Preventief werken aan je relatie. Vergeving en/of verzoening. Terug krachtiger in het leven staan en naar je intuïtie luisteren.
Relatietherapie met relatietherapeut Petra van der Heiden.
Ook als de problemen minder ernstig zijn kun je veel leren over je relatie. Misschien ben je elkaar door de drukte van werk en gezin uit het oog verloren en merk je dat zo nu en dan een avondje uit eten jullie niet brengt tot meer verbinding.
FAQ elektronische aanvraag Hoofdstuk IV CM.
De duur ervan varieert naargelang de zorgverstrekking en de relatie met de zorgverlener. Als je bij een consultatie de eID van de patiënt inleest, wordt voor een individuele zorgverlener behalve spoedartsen en artsen in wachtposten doorgaans een therapeutische relatie geregistreerd voor vijftien maanden.
KANDRIKEL groepspraktijk voor individuele, relatie en gezinstherapie.
HUIS MIDORI Hasselt, Limburg: Groepspraktijk van Psychologen slaapspecialisten // Coaching voor bedrijven.
In haar therapie gebruikt zij technieken vanuit de cognitieve gedragstherapie, cliënt-gerichte therapie en ACT. Ze behandelt oa: depressie, angstklachten, burn-out, trauma, laag zelfbeeld en persoonlijkheidsstoornissen en Tinnitus Retraining Therapy in samenwerking met een audioloog. Klinisch psycholoog Systeem en Relatie Therapeut.
Relatietherapie Groepspraktijk BunderBos.
In relatietherapie wordt niet enkel aandacht besteed aan de individuen, maar ook aan de dynamiek van de relatie. Bijvoorbeeld: de mate van afstand en nabijheid tot elkaar, de stijl van contact maken, het vermogen om conflicten op te lossen, Relatietherapie betekent dat je met twee aan het werk wordt gezet onder begeleiding van de therapeut.
Relatietherapeut en bestseller auteur Alfons Vansteenwegen: Ik wil mensen verheffen Logia.
Ik denk dat ik een goede therapeut was, omdat ik goed kon luisteren en mensen met elkaar aan het werk kon zetten. Tussen partners zijn er altijd verschillen en nuances. Ik vroeg me soms af of die twee mensen die voor mij zaten echt met elkaar getrouwd waren wanneer ik hoorde hoe verschillend het verhaal klonk dat ze elk vertelden over hun relatiegeschiedenis. Daardoor heb ik geleerd dat je eigen zicht op de zaak eigenlijk een relatief zicht is. Als je verschillen wegmoffelt, krijg je conflicten. Er zijn heel zeker manieren om destructief met verschillen om te gaan. Ruzie maken, bijvoorbeeld. Daarom is het zeer zinvol om met elkaar te leren medeleven, om te leren onderhandelen en te leren seksueel te genieten. Dat wilden wij aan onze deelnemers aanbieden. Ik wilde voor hen vechten, zowel voor hun relatie als voor elk van hen apart.

Contacteer ons