Meer resultaten voor relatie therapeut

relatie therapeut
Jaaropleiding Partnerrelatietherapie School4Power.
Werkt als opleider en supervisor in De school voor Relatietherapie en als therapeut in haar eigen praktijk. Erkend als supervisor door BVRGS en NVRG, en als opleider door BVOS, NVAGT en VCW. Jef Slootmaeckers: Maatschappelijk assistent, contextueel systeemtherapeut en door ICEEFT erkende EFT-relatietherapeuten. Hij volgde zowel de basis als de vervolgopleiding EFT. Hij is werkzaam binnen het algemeen welzijnswerk waar hij relatietherapie geeft aan koppels die te maken hebben met partnergeweld en escalerende conflicten. Voor EFT-Belgium organiseert hij HoudMeVast trainingen voor koppels. Katrien Lagrou: Master in de klinische Psychologie, Contextueel Systeemtherapeut en door ICEEFT erkende EFT-relatietherapeuten. Ze heeft een privépraktijk voor partnerrelatietherapie in Mechelen en is verbonden aan UPC KUleuven waar ze werkzaam is als psycholoog en relatie en familietherapeut bij Vrint.
KANDRIKEL groepspraktijk voor individuele, relatie en gezinstherapie.
Beata Kurda Klinisch Psycholoog EMDR Relatietherapeut.
Hulp van een derde persoon is dan nodig om tot andere inzichten te komen die het leven weer prettiger maken. Door mijn studie Klinische Psychologie, Systeempsychotherapie relatie en gezienstherapie en mijn levenservaring, wat minstens zo belangrijk is, heb ik nu mijn eigen praktijk in Maaseik.
Laurence Coppens Seksuoloog Relatietherapeut Senses Praktijkhuis.
De stap naar een seksuoloog of relatietherapeut is dan zeker niet gemakkelijk, daar ben ik mij bewust van. De ervaring leert echter wel dat een therapeut op dat moment ondersteuning kan bieden in je zoekproces naar verandering in datgene wat moeilijk loopt. Eens mensen de stap gezet hebben, geven ze over het algemeen wel aan dat ze zich opgelucht voelen, omdat ze concrete stappen naar verandering ondernomen hebben. Je kan bij mij terecht als individu of als koppel met alle hulpvragen die betrekking hebben op zorgen, vragen of klachten omtrent seksualiteit en/of je relatie.
Relatietherapeut en bestseller auteur Alfons Vansteenwegen: Ik wil mensen verheffen Logia.
Ik denk dat ik een goede therapeut was, omdat ik goed kon luisteren en mensen met elkaar aan het werk kon zetten. Tussen partners zijn er altijd verschillen en nuances. Ik vroeg me soms af of die twee mensen die voor mij zaten echt met elkaar getrouwd waren wanneer ik hoorde hoe verschillend het verhaal klonk dat ze elk vertelden over hun relatiegeschiedenis. Daardoor heb ik geleerd dat je eigen zicht op de zaak eigenlijk een relatief zicht is. Als je verschillen wegmoffelt, krijg je conflicten. Er zijn heel zeker manieren om destructief met verschillen om te gaan. Ruzie maken, bijvoorbeeld. Daarom is het zeer zinvol om met elkaar te leren medeleven, om te leren onderhandelen en te leren seksueel te genieten. Dat wilden wij aan onze deelnemers aanbieden. Ik wilde voor hen vechten, zowel voor hun relatie als voor elk van hen apart.
Relatie Academie.
Tijdens een eerste therapiesessie krijgt u antwoord op al uw vragen maar vooraf wordt er niet meer informatie gegeven dan alles wat op deze website staat. T: 051 / 24.52.51. 051 / 24.52.51. Ouders en grootouders. Werkgever en werknemer. Copyright Relatie Academie.
Relatietherapie met relatietherapeut Petra van der Heiden.
Ook als de problemen minder ernstig zijn kun je veel leren over je relatie. Misschien ben je elkaar door de drukte van werk en gezin uit het oog verloren en merk je dat zo nu en dan een avondje uit eten jullie niet brengt tot meer verbinding.
Find Balance Scheidingsbemiddeling EOT Koppeltherapie Relatietherapie Relatiebemiddeling Relatietraining Relatieherstelbemiddeling Ouderschapsbemiddeling Scheiden of blijven Plusoudercoaching Coaching
Kies je ervoor om te blijven, dan kunnen we met relatietraining of relatietherapie de relatie terug op het goeie spoor proberen krijgen. We streven naar een respectvolle benadering van helpende gesprekken met een sterke focus op kwaliteiten, vaardigheden en waarden van de partijen.
Relatie en gezinstherapie.
Relatie en gezinstherapeuten van het centrum begeleiden mensen met problemen in hun relaties via ambulante relatie en gezinstherapie op afspraak. De therapeut zal samen met de betrokkenen partner, ouders, broers, zussen, grootouders, familieleden, praten over de moeilijkheden en de zorgen die er zijn en samen zoeken naar de krachten en de nieuwe mogelijkheden bij de betrokkenen zelf en in hun context.

Contacteer ons