Resultaten voor relatie therapeut

relatie therapeut
Jaaropleiding Partnerrelatietherapie School4Power.
Werkt als opleider en supervisor in De school voor Relatietherapie en als therapeut in haar eigen praktijk. Erkend als supervisor door BVRGS en NVRG, en als opleider door BVOS, NVAGT en VCW. Jef Slootmaeckers: Maatschappelijk assistent, contextueel systeemtherapeut en door ICEEFT erkende EFT-relatietherapeuten. Hij volgde zowel de basis als de vervolgopleiding EFT. Hij is werkzaam binnen het algemeen welzijnswerk waar hij relatietherapie geeft aan koppels die te maken hebben met partnergeweld en escalerende conflicten. Voor EFT-Belgium organiseert hij HoudMeVast trainingen voor koppels. Katrien Lagrou: Master in de klinische Psychologie, Contextueel Systeemtherapeut en door ICEEFT erkende EFT-relatietherapeuten. Ze heeft een privépraktijk voor partnerrelatietherapie in Mechelen en is verbonden aan UPC KUleuven waar ze werkzaam is als psycholoog en relatie en familietherapeut bij Vrint.
KANDRIKEL groepspraktijk voor individuele, relatie en gezinstherapie.
Beata Kurda Klinisch Psycholoog EMDR Relatietherapeut.
Hulp van een derde persoon is dan nodig om tot andere inzichten te komen die het leven weer prettiger maken. Door mijn studie Klinische Psychologie, Systeempsychotherapie relatie en gezienstherapie en mijn levenservaring, wat minstens zo belangrijk is, heb ik nu mijn eigen praktijk in Maaseik.
relatietherapeut Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven.
UPC KU Leuven Zoek Synoniemen relatietherapeut. psycholoog, relatie en gezinstherapeut, psychotherapeut. relatie en gezin 18-65 jaar. psycholoog, relatie en gezinstherapeut. relatie en gezin 18-65 jaar. Het Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven heeft campussen in Kortenberg en Leuven Gasthuisberg en is via zijn mobiele teams actief in de regio Vlaams-Brabant oost.
Relatietherapeut en bestseller auteur Alfons Vansteenwegen: Ik wil mensen verheffen Logia.
Ik denk dat ik een goede therapeut was, omdat ik goed kon luisteren en mensen met elkaar aan het werk kon zetten. Tussen partners zijn er altijd verschillen en nuances. Ik vroeg me soms af of die twee mensen die voor mij zaten echt met elkaar getrouwd waren wanneer ik hoorde hoe verschillend het verhaal klonk dat ze elk vertelden over hun relatiegeschiedenis. Daardoor heb ik geleerd dat je eigen zicht op de zaak eigenlijk een relatief zicht is. Als je verschillen wegmoffelt, krijg je conflicten. Er zijn heel zeker manieren om destructief met verschillen om te gaan. Ruzie maken, bijvoorbeeld. Daarom is het zeer zinvol om met elkaar te leren medeleven, om te leren onderhandelen en te leren seksueel te genieten. Dat wilden wij aan onze deelnemers aanbieden. Ik wilde voor hen vechten, zowel voor hun relatie als voor elk van hen apart.
Ervaren relatietherapeut in Limburg Orato.
Daarom hanteren onze relatietherapeuten in hun begeleidingen de principes van de contextgerichte zorg, waarbij ze rekening houden met de betrokken partijen en de context van de relatie. Als persoon kun je moeizame relaties ontwikkelen met verschillende personen in je omgeving: je partner, gezinsleden of familieleden.
Relatietherapie met relatietherapeut Petra van der Heiden.
Ook als de problemen minder ernstig zijn kun je veel leren over je relatie. Misschien ben je elkaar door de drukte van werk en gezin uit het oog verloren en merk je dat zo nu en dan een avondje uit eten jullie niet brengt tot meer verbinding.
Find Balance Scheidingsbemiddeling EOT Koppeltherapie Relatietherapie Relatiebemiddeling Relatietraining Relatieherstelbemiddeling Ouderschapsbemiddeling Scheiden of blijven Plusoudercoaching Coaching
Kies je ervoor om te blijven, dan kunnen we met relatietraining of relatietherapie de relatie terug op het goeie spoor proberen krijgen. We streven naar een respectvolle benadering van helpende gesprekken met een sterke focus op kwaliteiten, vaardigheden en waarden van de partijen.
Hoe vind je wél een goede relatietherapeut?
Boven ruzies uitstijgen tijdens relatietherapie. Maar met een big-registratie als therapeut alleen is iemand nog steeds geen relatietherapeut: dan is hij of zij opgeleid tot algemeen therapeut voor een-op-eencontacten. Terwijl relatietherapie een apart vak is, zegt Erik van der Elst, systeemtherapeut bij het Lorentzhuis in Haarlem en opleider-supervisor bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie nvrg.

Contacteer ons