Zoeken naar goede relatietherapeut

goede relatietherapeut
De Kiezel Groepspraktijk voor psychotherapie coaching.
Rond sommige themas hebben we een groepsaanbod uitgewerkt. U kan ons contacteren voor: Individuele therapie, relatietherapie, gezinstherapie, kindertherapie, bemiddeling bij echtscheiding., Voor bedrijven en organisaties. In de werkcontext is het van groot belang dat er aandacht is voor het welbevinden van iedere werknemer, voor ieder team en voor iedere organisatie.
Hoe kies ik een relatietherapeut? Liefde met Passie.
Je zit helemaal nergens aan vast. Gebruik het kennismakingsgesprek om te bekijken of de relatietherapeut iets voor jullie kan betekenen. Een goede therapeut kan duidelijk zijn visie over de problematiek geven met een plan van aanpak en een bijhorend tijdsraam.
Relatietherapie" slecht voor relatie" Gazet van Antwerpen.
Koppels die hun problemen via een relatietherapeut proberen oplossen, zijn bijna gedoemd om te mislukken. Heel wat koppels proberen hun relatieproblemen via een therapeut op te lossen. Spijtig genoeg hangt er nog steeds zo'n' groot taboe rond deze therapie, dat koppels vaak bezwijken onder de druk.
Waarom relatietherapie?
Wil jij in Flair? Home LOVE SEX Waarom relatietherapie? Red mijn relatie! 8 April 2010. Share on Facebook. Tweet on Twitter. Share on Pinterest. Share on Whatsapp. Email this article. Hij of jij had een affaire. Jullie hebben het moeilijk om de affaire te verwerken.
Hoe werkt relatietherapie? Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Twee jaar later zijn de ouders van Virginie Claes opnieuw een koppel. Die hernieuwde liefde is te danken aan relatietherapie, verklaarden ze in de pers. Toch bijzonder dat relatietherapie zon scheve situatie kan rechttrekken. Al is dat niet aan ons om daarover te oordelen, vindt relatietherapeute Vannessa Muyldermans. Een goede relatie is voor iedereen iets anders vertelt ze aan Annemie Peeters.
Het leven zoals het is: De relatietherapeut Duet relatiebemiddeling.
Misschien is het probleem dan niet je relatie, maar wel je zelfbeeld. Rika Ponnet, mede-oprichtster van het bemiddelingsbureau Duet, leidt ons rond in de wondere wereld van de relatietherapie. Rika Ponnet is zonder twijfel de bekendste relatietherapeut en bemiddelaar van Vlaanderen. Op zowat alle Vlaamse tv-zenders wordt ze regelmatig gevraagd om haar expertise inzake partnerkeuze en geluk" met je partner" te delen. Haar relatiebemiddelingsbureau Duet opgericht in 1993 heeft kantoren in Gent, Antwerpen, Hasselt en Leuven. Het geheim van haar succes? Jaren" hard en respectvol werken voor singles en mensen met relatieproblemen. Maar ook aan een gewijzigde mentaliteit. Mensen vinden veel makkelijker de weg naar de relatietherapeut dan pakweg tien jaar geleden. Er is minder schroom. Zelfs mensen op jongere leeftijd voelen zich niet te beroerd om op zoek te gaan naar professionele steun als ze daar nood aan hebben. Wat ik een goede zaak vind: als je de problemen in je relatie tijdig aanpakt, kan je vaak na enkele gesprekken al op eigen houtje verder."
Relatietherapie Firmitas Hulpverlening Psychosociale therapie bij overgewicht en obesitas, relatietherapie Laura de Jong Ermelo Harderwijk.
Juist in een goede relatie is het belangrijk je strubbelingen en moeiten met elkaar te delen. Het zijn de terugkerende, kleine ergernissen en moeiten die in een relatie de onbalans veroorzaken. De ervaring is dat met één of twee gesprekken de relatie die verdieping en verbondenheid geeft, waar we allemaal ten diepste naar verlangen. De relatietherapeut helpt je om je relatie/huwelijk te herstellen.
Heb je relatieproblemen? Onze relatietherapeuten kunnen je helpen!
Je bent hier: Home relatietherapie. Met relatietherapie jullie relatie weer op de rit. Het draagvlak van je relatie rust op een emotionele basis. Samen delen jullie gedachten en gevoelens. Wankelt jullie basis? Kunnen jullie elkaar onvoldoende bereiken? Is bijvoorbeeld de balans zoek van zelfstandigheid en onafhankelijkheid? Een relatie heb je met zn tweeën, relatieproblemen dus ook. Samen werken aan je relatie, je bewust worden van jullie pijnpunten en valkuilen. Het is niet makkelijk. Professionele therapie kan helpen jullie relatie weer op de rit te krijgen. Met elkaar of zonder elkaar. Er bestaat geen ideale oplossing. Wees eerlijk over je gedachten en gevoelens. Bespreek wat je zou willen. Op basis daarvan kunnen jullie besluiten tot scheiden of blijven. Jullie relatietherapeut helpt om tot een goed doordacht besluit te komen. Als jullie besluiten tot een scheiding begeleidt de therapeut jullie naar een respectvolle afronding. Iets wat zeker als er kinderen in het spel zijn van onschatbare waarde is. Heb je vragen over je relatie? Stel deze GRATIS aan onze ervaren relatietherapeuten en klik door naar onze forum pagina.
Relatiebemiddeling of therapie Wilfried Mestdagh.
Je zal oordeelkundig kunnen beslissen of je nu verder gaat met de relatie, er een einde aan zal maken, of een rustpauze in te lassen. Als je beslist van je verder in te zetten om terug een goede relatie op te bouwen kan ik je hier verder in begeleiden.

Contacteer ons