Resultaten voor depressie relatieproblemen

depressie relatieproblemen
Christelijke relatietherapie Hulp bij relatieproblemen.
Is de verbondenheid in jullie relatie ver te zoeken? Heeft acceptatie en liefde plaatsgemaakt voor stilzwijgen en ruzie? Tegenwoordig eindigen één op de drie huwelijken in een echtscheiding. Als hier kinderen bij betrokken zijn, heeft dat negatieve gevolgen voor hen.
Postnatale depressie, psychose en andere postnatale psychische stoornissen Gezondheid en wetenschap.
Een aantal risicofactoren vergroten deze kans: depressie vóór de zwangerschap, postnatale depressie na vorige bevallingen, eerste bevalling, relatieproblemen, ongehuwde moeder, keizersnede, familiale geschiedenis van stemmingsstoornissen en vooral persoonlijke voorgeschiedenis van een bipolaire stemmingsstoornis een manisch-depressieve psychose. De oorzaak van postnatale psychische stoornissen is moeilijk te duiden.
Wat te doen als je partner een bipolaire stoornis heeft? Gezonder Leven.
Probeer je eigen autonomie of verantwoordelijkheden daarom ook niet te beperken wanneer je partner geheel stabiel is. Het is echter belangrijk om zo veel mogelijk bij je partner te zijn op momenten dat hij last heeft van een manische of depressieve aanval.
Burnout door je relatie. Hoe kan dat? Hoe los je het op?
Vorige week me relatie van meer dan 10 jaar beëindigd. Me ex-partner heeft ADD, vorm van autisme en is hoogbegaafd, daarbij heeft hij 25, jaar geleden een zware depressie gehad. De relatie heeft me zoveel energie gekost dat het me een burn-out heeft gebracht.
Postpartum depressie of postnatale depressie gezondheid.be.
Een kind krijgen is zo'n' ingrijpende verandering. Als deze samenvalt met andere ingrijpende gebeurtenissen, zoals een verhuizing of het overlijden van een dierbare, neemt de kans op een postpartum depressie toe. Ook relatieproblemen of een partner die weinig steun geeft tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamdagen verhogen het risico.
psychologische hulp bij problemen zoals depressie, werkstress, relatieproblemen, ouderschap, keuzes maken.
De belangrijkste werkvorm die ik aanbied is individuele begeleiding. Daarnaast begeleid ik echtparen bij hun relatieproblemen. Het is mogelijk om met mij een skype afspraak te maken als je ver weg woont, of inmobiel bent. Of als deze vorm van communicatie je beter past.
Welke gevolgen heeft een depressieve stoornis voor de partner?
Dit is meestal makkelijker als het ziektebeeld en het verloop ervan zich in een eerdere depressie geopenbaard hebben waardoor de omgeving de persoon vanuit die ervaring op een positieve manier bij kan staan zodat deze de opgaande lijn weer te pakken kan krijgen.
Het Morgenland: psychotherapie en relatietherapie.
In onze praktijk werken we hoofdzakelijk met volwassenen, individueel of als koppel. We behandelen de volgende klachten: depressie, relatieproblemen, problemen met sociale contacten, angsten b.v. faalangst, stress en burn-out, onverwerkte rouw, opvoedingsproblemen, vragen m.b.t. zingeving, aanhoudende lusteloosheid en gebrek aan energie, lichamelijke klachten zonder aanwijsbare medische oorzaak.
12 tips om je partner met depressie te helpen en jezelf.
Inzicht in het verloop van de depressie en het te verwachten herstel geeft je meer rust. Een depressie zo van nabij meemaken kan ook een kans zijn om bepaalde patronen van je zelf en van elkaar te bekijken en te veranderen.

Contacteer ons