Meer resultaten voor seksuoloog relatietherapeut

seksuoloog relatietherapeut
Relatietherapeut en bestseller auteur Alfons Vansteenwegen: Ik wil mensen verheffen Logia.
Ik heb dat altijd heel graag gedaan en ik denk ook dat ik daarin goed werk heb geleverd. Ik heb veel geleerd, zowel van mijn leermeesters als van mijn patiënten. Ging u als afgestudeerde psycholoog onmiddellijk aan de slag als relatietherapeut?
Nele Van Daele Relatietherapeut, psycholoog, seksuoloog Gent.
Daarna specialiseerde ik me verder aan de KUleuven als seksuoloog. Mijn belangstelling gaat uit naar het werken met koppels en de moeilijkheden die zij ervaren op emotioneel en seksueel vlak. Naast mijn basisopleiding, volgde ik ook de postgraduaatopleiding relatie, gezins en systeemtherapie aan het Universitair Psychiatrisch Centrum Context te Leuven.
Mieke Koerts-Tichelaar Praktijk Hart Hechtwerk. Vind-een-therapeut.nl.
Ik ben Gestalttherapeut en geef individuele en relatietherapie. Daarbij ben ik gespecialiseerd in seksueel gerelateerde problematiek, dat wil zeggen seksueel misbruik, seksverslaving, pijn bij vrijen, seksualiteit en ziekte zoals kanker, vaginisme en verschil in seksueel verlangen binnen een relatie. Ik ben ooit opgeleid als tandarts en heb doorgestudeerd en mezelf omgeschoold tot therapeut.
Praktijk voor seksuologie en relatietherapie Seksuoloog Henriëtte Schoones.
Werkwijze Seksuoloog Henriëtte Schoones. Vergoedingen verzekeraars 2019. Home Seksuoloog Relatietherapeut Henriette Schoones. Seksuoloog Relatietherapeut Henriette Schoones. Ik zal me even voorstellen! Ruim achttien jaar werk ik als vrijgevestigd relatietherapeut en seksuoloog NVVS.In mijn praktijk begeleid en adviseer ik bij relatie en seksuele problemen, gevestigd in Tiel.
Praktijk Hetty Roholl Seksuologiepraktijk t Gooi AmsterdamSeksuologiepraktijk t Gooi Amsterdam.
Met deze website wil ik u informeren over mijn werkwijze, achtergrond en over de problemen waarmee u bij mij terecht kunt. Tevens vindt u hier praktische informatie en mijn contactgegevens. Lees meer over mij. Alle rechten voorbehouden Praktijk Hetty Roholl.
Vind een job VDAB.
Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Zoek een seksuoloog.
De NVVS waarborgt de seksuologische hulpverlening en counseling, en heeft haar kwaliteitsregisters ondergebracht in de Stichting NRVS Nederlands Register voor Seksuologie. Deze houdt onafhankelijk en openbaar registers aan van professionals met merkenrechtelijk beschermde titels: Seksuoloog NVVS, Consulent Seksuele Gezondheid NVVS, en Aantekening Seksuologie NVVS.
En route Ankie Engels.
Een vernieuwde kijk op liefde, seks en relatietherapie in deze tijd, Studiedag met Esther Perel, juni 2015. Zomercursus: Doorbreken van negatieve spiralen in partnerrelaties, juli 2015. Studiedag gezinstransities vanuit het perspectief van kinderen, september 2015. Externship EFT Emotionally Focused Therapy is een model voor relatietherapie dat liefde en emoties centraal stelt.
Je relatie redden met relatietherapie bij Faresa.
Wanneer kiezen voor relatietherapie of relatiebemiddeling? In de relatiecluster bevinden zich een relatietherapeut of relatiedeskundige, een seksuoloog en een bemiddelaar. Tijdens het intakegesprek wordt door één van deze deskundigen nagegaan of het wenselijk is de relatie in stand te houden, te verbreken door echtscheiding of er twijfel bestaat over het doel.

Contacteer ons