Zoeken naar relatieproblemen aanpakken

relatieproblemen aanpakken
Relatieproblemen: hoe doorbreek je negatieve patronen?
Hoe ontstaan relatieproblemen? Ongeveer 70% van de Nederlanders ervaart wel eens relatieproblemen.Iedere relatie kent periodes dat het wat minder loopt, dit is normaal. Wist je dat we veel hulpvragen krijgen over relatieproblemen? Voor veel mensen is trouw een voorwaarde voor een relatie.
Hulp bij relatieproblemen.
xml version1.0" encodingutf-8? Vraag hulp bij relatieproblemen. Onze maatschappelijk werkers en andere professionals helpen u om problemen met relaties, ruzies en conflicten op te lossen. Wacht niet te lang: hulp vragen is geen zwakte maar juist een kracht. U kunt hier terecht voor meer info.
Relatieproblemen online zelfhulp.
Deze module biedt handvatten om je relatie gezond te houden. De inhoud van deze module is ontwikkeld door experts op dit thema, met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen. Wat zijn relatieproblemen? Ongeveer 70 procent van de Nederlanders heeft op enig moment in de relatie last van relatieproblemen.
Partnerrelatie.
Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden legt Rika Ponnet de dieperliggende oorzaak van relatieproblemen bloot en toont ze hoe hechtingsstijlen vaak aan de basis liggen. Ze kiest daarbij resoluut voor een realistische visie op relaties, weg van het romantische ideaalbeeld dat ons al te vaak wordt opgedrongen.
Relatieproblemen Begrijpen en Oplossen: Mijn Relatie Redden van Slechte Communicatie.
Mijn Relatie Redden van Slechte Communicatie. 10 blogs over Relatieproblemen. Mijn" Relatie redden van" is een serie van 10 blogs. over relatieproblemen die veel voorkomen. Aan de orde komen: waar begin ik?, slechte communicatie, ruzies, eenzaamheid, weinig seks, sleur, langs elkaar heen leven, irritaties, ontrouw en discussies.
Hoe overleven met autisme in een relatie? Scheiden of blijven? Neo Bemiddeling.
Hij schrijft in een mail dat hij in zijn reactie niet op de man speelt die het goed meent oef, maar het wel moeilijk heeft met mensen die jammer genoeg de schuld voor het fout lopen van relaties, enkel leggen bij de autisten.
Relatietherapie.
Of we leren nieuwe patronen aan waardoor je problemen kunt aanpakken en je relatie zich weer in positieve zin kan ontwikkelen. Persoonlijke ballast en relatieproblemen. Bij relatieproblemen is er vaak ook sprake van persoonlijke emotionele problemen of ballast. Vaak speelt deze persoonlijke problematiek mee in de relatieproblemen.
Dit zijn de relatietips van Jo Vandeurzen Brussel De Standaard.
Vraag aan je partner wat hij of zij denkt en voelt, en luister er aandachtig naar. Conflicten aanpakken: Luister naar wat je partner te vertellen heeft met de bedoeling zijn visie te begrijpen, en niet om hem/haar nog beter te kunnen aanvallen. Tijd maken voor elkaar: Leg een afspraak vast in je agenda: kies je een vaste donderdag date-dag of doe je elke week iets anders? Als het eens niet lukt, maak elkaar of jezelf dan geen verwijten. Fit in je relatie: Als je lekker in je vel zit, heeft dat invloed op je relatie. Je straalt dat uit naar je partner. Train je veerkracht en maak jezelf én je relatie sterker. Bij elk onderdeel wordt verwezen wat als je er samen niet aan uitraakt. Soms verwijzen die naar een instantie die specifiek advies kan geven, maar steeds ook naar hulp rond relaties, relatieproblemen en scheiding.
EFT Relatietherapie Drs. A.E. van der Graaf.
Relatietherapie is vaak de laatste stap die mensen nemen als er problemen zijn in hun relatie. Met relatietherapie geven ze hun relatie nog één laatste kans, nadat ze zelf al van alles hebben geprobeerd om de relatie te verbeteren. Vaak zit men dan al erg vast in patronen en zijn er veel verwijten over en weer. Het is zeker niet te laat, maar hoe langer je wacht met het aanpakken van de serieuze problemen in je relatie, hoe moeilijker het oplossen ervan wordt. Tijdens relatietherapie kan ook duidelijk worden dat jullie er alsnog voor kiezen om de relatie te beëindigen. In dat geval kunnen wij jullie helpen om dit proces zo soepel en respectvol mogelijk te laten verlopen. Bij relatietherapie werken we vooral met de EFT-methode Emotionally Focused Couple Therapy. We onderzoeken samen waarom het steeds misgaat tussen jullie. Vervolgens hoe je je weer emotioneel verbonden kunt gaan voelen met je partner. TIJDENS DE EFT-RELATIETHERAPIE DOORLOPEN WE 3 FASES.: De eerste fase is de de-escalatiefase. Tijdens deze fase worden de negatieve patronen in kaart gebracht die de relatieproblemen in stand houden en we proberen escalaties te voorkomen.De tweede fase is de verbindingsfase.

Contacteer ons