Resultaten voor relatieproblemen aanpakken

relatieproblemen aanpakken
Relatieproblemen: De 15 grootste relatie-killers en hoe je ze oplost.
Je relatie hoeft niet kapot te zijn, nadat één van jullie is vreemdgegaan. Het is net zo waarschijnlijk dat jullie het weten op te lossen en door deze slipper dichter bij elkaar komen. Er is nu namelijk duidelijk gemaakt dat er iets aan de relatie moet gebeuren. En als beide aandelen de schouders eronder zetten, kunnen jullie groeien naar een sterkere relatie. Alles wat je moet weten over vreemdgaan: hoe je het kunt herkennen, hoe je het kunt voorkomen, hoe je ermee om wil gaan en hoe je achteraf je relatie toch nog kunt redden. Dit alles krijg je in het volgende artikel.: Help, mijn vriendin gaat vreemd: de 3 redenen, 7 tips en 13 signalen. Dit is helaas de reden voor het ontstaan van een deel van de relatieproblemen.
Relatie met ouders? Waarom het niet altijd even gemakkelijk is. Mijn Kwartier.
Relatie met ouders? Mijn Kwartier ontwikkelde een online programma dat je kan helpen in het verbeteren van je communicatietechnieken, om zo een vlottere communicatie met je ouders aan te gaan. Verder helpt het ook in het aanpakken van eventuele stress of depressiviteit die je ervaart.
Relatieproblemen Seksuologische hulpverlening.
Bij het oplossen van relatieproblemen is het goed drie punten aan te pakken.: Door de relatieproblemen is de aandacht op de ander gericht. Dat vertroebelt het zicht op de eigen mogelijkheden. Bij het oplossen van relatieproblemen is het belangrijk dat ieder die betrokken is zijn of haar aandeel in het probleem herkent.
Relatieproblemen: hoe doorbreek je negatieve patronen?
Hoe ontstaan relatieproblemen? Ongeveer 70% van de Nederlanders ervaart wel eens relatieproblemen.Iedere relatie kent periodes dat het wat minder loopt, dit is normaal. Wist je dat we veel hulpvragen krijgen over relatieproblemen? Voor veel mensen is trouw een voorwaarde voor een relatie.
Relatieproblemen Begrijpen en Oplossen: Mijn Relatie Redden van Slechte Communicatie.
Mijn Relatie Redden van Slechte Communicatie. 10 blogs over Relatieproblemen. Mijn" Relatie redden van" is een serie van 10 blogs. over relatieproblemen die veel voorkomen. Aan de orde komen: waar begin ik?, slechte communicatie, ruzies, eenzaamheid, weinig seks, sleur, langs elkaar heen leven, irritaties, ontrouw en discussies.
Relatieproblemen.
Neem contact met ons op als je vragen hebt over behandeling bij relatieproblemen of als je een afspraak wilt maken. SP3 is een praktijk voor praktische psychologie. De werkwijze is oplossingsgericht en doeltreffend, de psychologen zijn nuchter: we houden het praktisch en concreet. Dat past goed bij de mentaliteit van de stad Rotterdam: handen uit de mouwen, aanpakken!
Personal coaching Vind-een-Coach.be.
Een personal coach gaat samen met jou op zoek naar wie je echt bent en wat je sterke punten zijn. Samen ga je aan de slag met je werkpunten om zo het beste uit jezelf te halen. Een evenwichtig en gelukkig leven. Enkele themas waarrond je samen met je personal coach kan werken, zijn.: Je relatieproblemen aanpakken.
Ik twijfel aan mijn relatie: wat moet ik nu doen?
Wanneer jullie relatieproblemen in een neerwaartse spiraal terecht komen en dit verstrekkende gevolgen heeft op andere levensgebieden, zoals op jullie welzijn en sociale relaties, is het tijd je twijfels aan te pakken en te zorgen voor verandering. Herkennen en erkennen. Een goed begin is het halve werk en zo is dat ook met het aanpakken van relatieproblemen.
praktijk010 Relatietherapie Rotterdam.
Samen relatieproblemen aanpakken. Hebben jij en je partner relatieproblemen en kom je er niet uit? Het is lastig om je eigen patronen te zien. Ook of misschien ook juist in de relatie met je partner. Soms loop je vast, terwijl je niet weet hoe dat komt.

Contacteer ons