Op zoek naar relatie psychologie?

relatie psychologie
Heeft relatietherapie zin? Psychologie Vandaag.
oplossingsgerichte therapie: meer doen van wat werkt, zoeken naar de sterke kanten in je relatie. psychoanalytische therapie: bewustwording van emotionele conflicten uit je kindertijd en de effecten daarvan op je relatie. relatiecounseling: kortdurende begeleiding: resultaatgericht, pragmatisch. sekstherapie: seksuele problemen oplossen. sekscoaching: je seksleven verrijken. Wat is EFT? De grondlegger van EFT, Emotionally Focused Therapy, is Dr. Er is de afgelopen jaren veel onderzoek naar gedaan. Door al die studies is precies bekend wat de werkzame factoren van de therapie zijn. Ook weten we dat hij bij veel mensen werkt hij is evidence based. De reden waarom EFT populair is, is omdat hij gericht is op verbinding. De basis van EFT is een van de kerntheorieƫn binnen de psychologie: de hechtingstheorie.
Voor wie? Psycholoog Ilse Psycholoog Essen.
Vaak wachten mensen veel te lang vooraleer ze met hun relatieproblemen ten rade gaan bij een psycholoog. Als je merkt dat de sleur in je relatie komt, je meer een broer-zus relatie hebt, dat je minder deelt met elkaar, je meer ruzie maakt dan vroeger, kan je met relatietherapie heel wat bereiken.
Psychologie voor Dummies Adam Cash Google Boeken.
Leren leren en nog eens leren. Persoonlijke aspecten van sociale psychologie. Ken jezelf en ken de ander. Conformeren zonder jezelf in bochten te wringen sociale psychologie. Weten of je getikt bent. Psychologie en crimineel gedrag forensische psychologie. Psychologie en crimineel gedrag forensische psychologie.
Therapeut Anna Brits Contextuele therapie, Relatietherapie gezinstherapie Therapeut-zoeken.be.
In 1992 ben ik afgestudeerd als licentiate in de klinische psychologie. Iin 2006 beƫindigde ik een vierjarige opleiding contextuele therapie en In 2011 een jaaropleiding partnerrelatietherapie. Daarnaast heb ik deelgenomen aan diverse cursussen en workshops o.a. systeemtherapie, persoonlijkheidsvorming, meditatie. Toon grote kaart. Licentiaat Klinische Psychologie, KUL.
Wie ben ik? Psycholoog-relatietherapeut.
Ik ben afgestudeerd als Master Klinische psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel optie volwassenen en ontwikkelingspsychologie. Daarbij heb ik ook een vierjarige opleiding voor Systeempsychotherapie relatie en gezintherapie bij IPRR te Mechelen gevolgd en langdurende opleiding voor trauma behandeling, EMDR, bij Integrativa.
Relatietherapie groepspraktijk facet.
Er is nog geen RIZIV-terugbetaling voorzien. Sinds 1 september 2016 is er een nieuwe wet van kracht die de uitoefening van klinische psychologie en psychotherapie regelt. In het verlengde daarvan zou de overheid een terugbetaling voorzien tegen het einde van 2018.
Psychologisch Centrum Temse.
persoonlijke levensvragen: identiteit, zelfbeeld, stress, angsten, depressie, zingeving, seksualiteit, eenzaamheid., verwerking van ingrijpende gebeurtenissen: overlijden, scheiding, seksueel misbruik, ziekte, ongeval., relatie en gezinsproblemen: communicatiemoeilijkheden, beslissingsprocessen, verwerking van relatie of gezinsgebeurtenissen., gevoelens van ontevredenheid op relationeel, professioneel burn-out of persoonlijk vlak.
Psycholoog Janneke Gaanderse over hoe je kunt blijven werken aan je relatie.
Red je relatie met deze charmante ruziestoppers. Hij wil uiteindelijk geen relatie met je: wat nu? 7 signalen dat je een gezonde relatie hebt. Zo weet je of jij het probleem bent in de relatie. Zo weet je of je in een relaxte relatie zit.
Ilse Reynders Groepspraktijk psychotherapie Heading.
Ilse Reynders is afgestudeerd als Licentiaat in de psychologie met als afstudeerrichting zowel klinische psychologie als arbeids en organisatiepsychologie KU-Leuven, 1992. Daarna volgde zij een bijkomende licentie familiale en seksuologische wetenschappen en een Postacademische opleiding in de Systeemtherapie KU-Leuven. Ilse werkt reeds 15 jaar als therapeut en startte in 2000 met deze praktijk. Naast de ambulante praktijk is ze ook nog deeltijds werkzaam als stafmedewerker bij Tele-Onthaal Limburg. Ilse is lid van BFP Belgische Federatie van Psychologen, VVKP Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen, BVRGS Belgische vereniging voor Relatie, Gezins, en Systeeminterventie en VVS Vlaamse Vereniging van Seksuologen.

Contacteer ons