Resultaten voor cursus relatietherapie

cursus relatietherapie
Opleidingen voor Relatietherapeut Mijnzzp.nl.
Opleiding tot Relatietherapeut. Informatie over opleidingen op Mijnzzp.nl. wo, 13 mrt 2019 Team Mijnzzp. Cursus Opleiding Hbo-niveau. Sociaal Pedagogische Hulpverlening Hbo. Opleiding Gezins en Relatietherapie. De opleiding gezins en relatietherapie is geschikt voor diverse soorten mensen die werkzaam zijn als hulpverlener, counselor of bijvoorbeeld als relatietherapeut.
School voor Relatietherapie: Opleiding.
Hij werkte als directeur en opleider in het gestaltinstituut Multidimens. Hij is mede oprichter van Leren over Leven en werkte daar ook als opleider contextuele therapie. May en Jan hebben samen een zelfstandige therapiepraktijk en een opleidingsinstituut School voor Relatietherapie.
Sekstherapie seksualiteit.be.
Er is ook aandacht voor het verbeteren van vaardigheden bij het praten over seksualiteit. thuisoefeningen: aan de hand van een op maat opgesteld oefenprogramma krijg je als koppel of single thuisopdrachten mee om in een veilige privésfeer uit te voeren.
Relatietherapie Sint-Niklaas Gezond op Maat.
Ook al zijn er geen pasklare oplossingen, als de ruzies zich opstapelen kan het aangewezen zijn om professionele hulp in te schakelen. Moet je met 2 zijn om een relatietherapie te volgen? Bij relatietherapie is het ideaal als jullie met z'n' twee de therapie aanvatten.
HUIS MIDORI Hasselt, Limburg: Groepspraktijk van Psychologen slaapspecialisten // Coaching voor bedrijven.
Yasmine biedt psychologische begeleiding bij seksuele vragen, zorgen of problemen in verband met seksuele verlangen of seksuele opwinding, orgasme, pijn tijdens de seks, vaginisme, erectie of ejaculatieproblemen, seksuele voorkeur of seksuele oriëntatie, seksverslaving, vruchtbaarheidsproblemen, Ook voor relationele klachten kan men bij Yasmine terecht.
Het Appèl Relatietherapie.
Scheiden of niet? Bij het begin van een volgende relatie: een nieuw samengesteld gezin, stiefouders, stiefkinderen Ouderbegeleiding kan hier zinvol zijn. In relatietherapie ga je als koppel met elkaar aan de slag. De therapeut werkt samen en in dialoog met jullie.
Therapie, Supervisie, Training Cursus Regio Weert Over-Zien.
Praktijk voor Contextuele Therapie, Coaching, Training Cursus. Regio Weert, Limburg. Welkom op de site van Over-Zien. Praktijk Over-Zien wil mensen helpen die problemen tegenkomen in het dagelijks leven. Soms ben je niet in staat deze problemen alleen op te lossen en heb je daarbij een vorm van professionele hulp nodig. Wij doen dit in de vorm van onder andere relatietherapie en psycho-sociale coaching.
Hechte Relaties; Relatietherapie, EFT therapie en gezinstherapie in Zoetermeer.
Samen in EFT relatietherapie gaan is dan een goed middel om elkaar weer te vinden, weer bereikbaar te zijn voor elkaar en jullie band te versterken. Als ervaren relatietherapeut, gespecialiseerd in de Emotionally Focused Therapy EFT relatietherapie methode, help ik stellen om hun relatieproblemen te overwinnen.
Effectieve EFT-relatietherapie in Zoetermeer EFT-Zoetermeer.
Mensen die al uit elkaar wilden gaan, zijn na enkele afspraken weer samen op het goede spoor. De techniek van EFT verbaast me en ontroert me keer op keer. Ik ben dan ook blij dat we naast de EFT relatietherapie ook een preventieve cursus aanbieden.

Contacteer ons