Op zoek naar relatiebegeleiding?

relatiebegeleiding
Relatiebegeleiding en relatietherapie.
De achtergronden en werkvormen die wij gebruiken komen uit de bejegeningsmethode die is ontwikkeld door Ferdiand Cuvelier en uit Emotional Focused Therapy EFT van Sue Johnson. Er zijn verschillende redenen om voor relatiebegeleiding te kiezen. Wellicht zijn er problemen in de communicatie.
Relatiebegeleiding: Therapie, opleidingen en cursussen bij Reliantie.
gezins en relatiebegeleiding. conflicten bemiddeling scheiding rouwprocessen. Voor afspraak bij Marie Christine Meersch kan men bellen op tel 0488/88 04 28. Eigen praktijk regio Kortrijk: Goudbergstraat 107 Wevelgem 8560. Reliantie Instituut vzw tel: 056/41 03 10 info@reliantie.org Goudbergstraat 107, Wevelgem 8560 Privacy.
Relatiebegeleiding Rineke Brinkman.
Themas die aan de orde kunnen komen gaan over: vrijheid en afhankelijkheid, macht en onmacht, vertrouwen, ruimte en grenzen, trouw zijn aan jezelf en aan de ander, je openen en je sluiten, intimiteit, nabijheid, seksualiteit. Het verleden van beide partners is belangrijk.
Klaske de Vries relatiedeskundige relatiebegeleiding.
een weg naar bewustwording. In mijn gesprekken en trainingen geef ik de mogelijkheid om ingeslopen gewoontes in je relatie onder de loep te nemen en te leren weer nieuwsgierig te worden naar elkaar. Je bent welkom voor relatiebegeleiding, individuele begeleiding en teamcoaching.
Individuele coaching therapie relatiebegeleiding bemiddeling Blabla.
Individuele coaching therapie relatiebegeleiding bemiddeling. Herken je je in één of meer van onderstaande vragen? Voel je welkom om ons te contacteren. Wil je graag je levenskwaliteit verbeteren? Worstel je met twijfels, depressieve gevoelens?, Wil je graag opkomen voor jezelf en daarin authentiek zijn met respect voor jezelf en de ander?
Energetisch lichaamswerk en relatiebegeleiding: Leen D'hulster' Leuven.
In een sfeer van veiligheid en vertrouwen komen diepere lagen van jezelf meer in het licht en kom je meer in contact met wie je bent. Per werkjaar hebben er drie reeksen plaats, elke reeks telt 8 tot 10 avonden.
relatiebegeleiding Geluksvogel.
Ben je geïnteresseerd in wat relatiebegeleiding voor jou en je partner kan betekenen, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. In het gesprek verkennen we waar jullie in de begeleiding aan willen werken en vertel ik meer over mijn aanpak.
Relatiebegeleiding Muike Mutsaers.
Relatiebegeleiding gaat op zoek naar de oorsprong van de ontstane thematiek, het begrijpen van zichzelf en elkaar en probeert helderheid en openheid terug te brengen in het samenzijn. Je leert zien hoe een ingesleten patroon in de relatie meestal een onhandige manier is, om je oprechte wens tot autonomie en verlangen naar verbinding, al te leven.
Relatiebegeleiding liesbetvaneeckhaut liesbetvaneeckhaut.
Workshops/vorming op maat. Wie ben ik. Home Relatiebegeleiding liesbetvaneeckhaut. Via relatiebegeleiding leer je terug met elkaar te praten, elkaar opnieuw te zien, naar elkaar te luisteren. Samen gaan we op zoek naar waar en hoe jullie elkaar terug kunnen vinden.

Contacteer ons