Meer resultaten voor relatiebegeleiding

relatiebegeleiding
Haptonomische relatiebegeleiding.
Wanneer haptonomische relatiebegeleiding? Haptonomische relatiebegeleiding is met name geschikt voor paren die problemen hebben of verdieping willen op het gebied van affectiviteit en contact. Dit omdat het gebied van gevoelens en hoe mensen daarmee omgaan, en van contact, dat zo verstoord kan zijn, bij uitstek het gebied is van de haptonomie.
Relatiebegeleiding liesbetvaneeckhaut liesbetvaneeckhaut.
Workshops/vorming op maat. Wie ben ik. Home Relatiebegeleiding liesbetvaneeckhaut. Via relatiebegeleiding leer je terug met elkaar te praten, elkaar opnieuw te zien, naar elkaar te luisteren. Samen gaan we op zoek naar waar en hoe jullie elkaar terug kunnen vinden.
Relatiebegeleiding Healing en meditatie Hilversum.
Bij problemen in je relatie, of als jullie toe zijn aan verandering en meer diepgang, kan het zinvol zijn om daar bewust aandacht aan te geven. Healing voor je relatie is verhelderend en ondersteunend. Onderwerpen kunnen zijn: communicatie, intimiteit en seksualiteit, het nemen van beslissingen, volgen en leiden, geven en ontvangen.
Relatiebegeleiding Zuidwest Mediation.
Vanuit de overtuiging dat mensen zelf hun zakelijke en persoonlijke wereld kunnen vormgeven bied ik mediation en relatiebegeleiding aan. Relatiebegeleiding zet je in op het moment dat je veel ruzie met elkaar hebt bijvoorbeeld en je de ruzies niet meer kunt oplossen.
Haptonomie Rijswijk Relatiebegeleiding.
Relatieproblemen zijn vaak het gevolg van een verstoord contact binnen de relatie. Vanuit de haptotherapie wordt vooral gekeken naar de affectieve communicatie tussen beide partners. Het affectieve contact is de basis voor de liefdesrelatie. Langdurige stagnatie van de affectieve stroom leidt altijd tot relatieproblemen.
Relatiebegeleiding: Therapie, opleidingen en cursussen bij Reliantie.
gezins en relatiebegeleiding. conflicten bemiddeling scheiding rouwprocessen. Voor afspraak bij Marie Christine Meersch kan men bellen op tel 0488/88 04 28. Eigen praktijk regio Kortrijk: Goudbergstraat 107 Wevelgem 8560. Reliantie Instituut vzw tel: 056/41 03 10 info@reliantie.org Goudbergstraat 107, Wevelgem 8560 Privacy.
Relatiebegeleiding iCoaching.
Maar wat als het vertrouwen is geschaad, als er niet meer wordt gesproken met elkaar en als de emotionele bankrekening in het rood staat? Dan kom je er niet zomaar uit met z'n' twee├źn en kan relatiebegeleiding door icoaching helpen.
Relatiebegeleiding.
Welke patronen, mechanismen en blokkades komt u samen daarbij tegen? Gezamenlijk en individueel wordt er naar een uitweg gezocht om weer tot een vreugdevol samen-Zijn te komen, met ruimte voor eigenheid, persoonlijk vrij voelen en ZichZelf kunnen zijn in een Wederzijds-Contact!
Relatiebegeleiding Zijn en Worden Michael Steinau.
Dan kan de relatie al snel in een crisis geraken. Dan kan relatiebegeleiding ondersteunend zijn als je er zelf niet uitkomt. Zit je niet in een crisis, maar verlang je naar meer diepgang, inspiratie, ruimte en verbinding in je relatie? Ook dan kan relatiebegeleiding op zijn plek zijn.

Contacteer ons