Resultaten voor praten over relatieproblemen

praten over relatieproblemen
Relatie.
Praten, praten en nog eens praten. Uit heel wat onderzoek naar relaties blijkt het: open en eerlijk praten met elkaar draagt bij aan het succes van een relatie. Tijdens de zwangerschap is er heel veel in verandering en kan praten echt het verschil maken. Het gaat om praten over hoe je jezelf als ouder ziet, samen met je partner, over hoe je de zwangerschap beleeft, waar je je zorgen over maakt, hoe je jezelf ziet in je gezin met het kindje erbij, welke waarden voor jou belangrijk zijn, hoe je de rol van je familie ziet als je kindje geboren is, Belangrijk daarbij is dat je heel open kan luisteren naar elkaar, om elkaar beter te begrijpen, nieuwsgierig zijn naar elkaar, veel vragen stellen.
Impuls Kerkrade Welzijnsgroep.
Ongeveer 70 procent van de Nederlanders heeft op enig moment in hun relatie last van relatieproblemen. Als je wat langer samen bent, komen de verschillen tussen jullie sterker naar voren. Wat eerst spannend en anders was, wordt nu vervelend. Er kunnen ruzies ontstaan. Door een druk leven kun je uit elkaar groeien. Informatie over relatieproblemen.
Problemen in of met relaties Praten en Doen! Praktijk voor eerstelijnspsychologie.
Meestal zijn vijf tot tien gesprekken zijn voldoende om op eigen kracht weer verder te kunnen. Praten en Doen! Praktijk voor eerstelijnspsychologie. Wat vindt u op deze site. Hoe werkt een eerstelijnspsycholoog. Aanmelding en intakegesprek. Pilot Basis GGz van Zorroo. Bij wat voor problemen. Gebrek aan zelfvertrouwen. Moeite om voor u zelf op te komen. Problemen in of met relaties. Tarieven en vergoeding. Samenvatting belangrijkste informatie. Hoe maak ik een afspraak? Gebrek aan zelfvertrouwen. Problemen in of met relaties. Moeite om voor u zelf op te komen. Relaties veroorzaken geen pijn en ongelukkig zijn. Ze brengen de pijn en ongelukkigheid die al in je aanwezig is aan het licht. Problemen in of met relaties. Veel problemen in de relatiesfeer worden veroorzaakt door een onhandige communicatie. Aandacht voor hoe communicatie verbeterd kan worden maakt daarom een belangrijk onderdeel uit bij de behandeling van relatieproblemen en inter-persoonlijke problemen.
Praten met een betrouwbare psycholoog.
Een psycholoog bij Faresa beschikt met andere woorden over een wijde waaier aan kennis over het menselijk gedrag, psychosociale problemen en persoonlijke groei. Vandaag de dag ondervinden we bovendien dat men vaak een verkeerde voorstelling heeft van psychologische begeleiding. Dit brengt met zich mee dat er een drempel ontstaat om naar een psycholoog toe te stappen. Praten met een psycholoog staat echter niet steeds gelijk met een behandeling van een lange periode. Tijdens gemiddeld vijf à acht sessies pakken we jouw probleem gestructureerd aan. Eerst wordt een gesprek gevoerd waarbij eventueel een vragenlijst wordt ingevuld. Bij de tweede sessie wordt een behandeling voorgesteld, en ligt de keuze om door te gaan met de begeleiding in jouw handen. Indien je dit wilt verderzetten, worden er tussenmetingen gepland en volgt onze psycholoog jou op. Kortom: onze deskundigen in de psychologie bieden een concrete aanpak om jouw welzijn te verbeteren. Jouw psycholoog, thuis en op het werk. Voel je dat je er nood aan hebt om eens te praten met een psycholoog? Relatieproblemen, een depressie, angsten, pijnproblemen Als expert in de psychologie bieden we steeds de nodige hulp.
Relatieproblemen Vind een psycholoog in Gent voor relatieproblemen.
Verschil tussen psycholoog en psychotherapeut? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op Vind-een-Psycholoog.be. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van psychologen. Relatieproblemen Psycholoog in Gent voor psychotherapie voor relatieproblemen. Zoekopdracht aanpassen Toon op kaart Alle zoekresultaten.
Man wil, kan, gaat niet praten Ouders Online.
do, 26/08/2010 0855.: Manda Rijn, met jou valt ook niet te praten grapje. Als je het zo algemeen stelt komt de biodiversiteit van de menselijke soort in gevaar. Op persoonlijk vlak kun je natuurlijk je eigen keuzes maken. do, 26/08/2010 0910.: Zo maar eens. Ik ben geen relatiedeskundige met kant-en-klare adviezen. Ik probeer soms alleen een ander licht op een kwestie neer te zetten om er wat beweging in te krijgen. Zo vraag ik me af bij jouw verhaal wat er was gebeurd als je je mond gehouden had en gebleven was. Waar was het dan vastgelopen? Gaat me niet om gedetailleerde antwoorden. Ondertussen heb ik in dit draadje geleerd/gezien hoe reële problemen relatieproblemen worden voor vrouwen, waarvan de oplossingen op relationeel/emotioneel vlak gezocht worden hij moet mij steunen, mijn zorgen delen etc.
3 tips om helder te communiceren met je partner Psychologie Magazine. Icon 24px. Icon 24px. Icon 24px. Group 4. Group 3. Group 2. Group.
Basistraining Versterk je relatie. Leer kijken naar de patronen in je relatie. Ontdek hoe je negatieve patronen kunt doorbreken. Met inspirerende video's' en artikelen. bekijk de training. Helder communiceren is uitnodigend en niet dwingend. Het laat zich verrassen en wil niet controleren. Het gaat over liefde, niet over gelijk krijgen. Meer weten over dit thema? Deel dit artikel.: xml version1.0" encodingUTF-8? Created with Sketch. xml version1.0" encodingUTF-8? Created with Sketch. xml version1.0" encodingUTF-8? Created with Sketch. xml version1.0" encodingUTF-8? Created with Sketch. Geschreven door Jean-Pierre van de Ven. Ontaardt ieder gesprek met je geliefde in ruzie? Heb je het gevoel dat hij of zij nooit naar je luistert? Hoe kun je weer op een goede manier met elkaar leren praten?
chat hulp online hulp chat praten online over problemen.
Praten online en anoniem in een groep over relatieproblemen. Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij relatieproblemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle vrouwen met relatieproblemen, maar ook voor alle mannen met relatieproblemen.
Relatieondersteuning in Vlaanderen: wat en hoe? Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen.
Nu rust er nog teveel een taboe op praten over relatieproblemen zodat koppels te lang wachten om hulp te zoeken. Hulp, die bovendien vaak duur is, want niet terugbetaald. We vinden het bemoedigend dat de Vlaamse Regering zich in haar regeerakkoord expliciet voorneemt om het taboe rond relationele conflicten te doorbreken, te zorgen voor voldoende aanbod relatieondersteuning en in te zetten op een betere bekendheid van het aanbod.

Contacteer ons