Resultaten voor communicatie relatie

communicatie relatie
Communicatie: het geheim van een goede relatie Goed Gevoel. Vorige. Volgende.
Communicatie: het geheim van een goede relatie. Communicatie: het geheim van een goede relatie. door Laurane Berkein op 19/04/2018. Share the happiness! Wanneer jij en je partner al even een relatie hebben, gebeurt het vaak dat je naast elkaar gaat leven in plaats van met elkaar.
Beter communiceren met twee vragen Business Lab.
dan is de kans reëel dat jullie tot een verbindende communicatie komen. Dat jullie beiden gezegd krijgen wat jullie willen en jullie elkaar ook echt horen. Op die manier gaan jullie samen op zoek naar die situatie waarin jullie behoeftes vervuld worden. In sommige gevallen kan dit zelfs resulteren in het bewustzijn dat hier geen relatie meer tot stand gebracht kàn worden.
Relatie en gezin Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven.
Je wil je partner helpen bij moeilijkheden, bijvoorbeeld ziekte. Of je maakt je zorgen over hoe de communicatie en interacties verlopen binnen je gezin. Mogelijks wegen de zorgen voor een kind, rouw of andere moeilijkheden op je gezin. Maak je je zorgen dat er iets in je relatie of gezin dreigt mis te lopen?
Gezonde grenzen in jouw relatie.
Wist je dat we in onze communicatie slechts 7% woorden gebruiken en 93% lichaamstaal? Geen wonder dat mensen soms iets anders begrijpen dan wat we bedoelen. Onze lichaamstaal blijkt soms niet helemaal te ondersteunen wat we bedoelen. Probeer maar eens dit: zeg eens ik voel me zo gelukkig, terwijl je heel erg boos kijkt. Wat merk je op? Op 21 maart organiseer ik samen met Sofie-Ann Bracke lichaamscoach een workshop over lichaamstaal in de relatie.
4 slechte gewoonten waarmee je onbewust je relatie beschadigt.
Elke relatie is anders, en die van een ander is niet per se gelukkiger omdat zijn of haar partner wél elke woensdag een bosje bloemen meeneemt. Probeer te onthouden dat er geen draaiboek bestaat voor de perfecte relatie, en dat we in onze communicatie naar anderen een vaak net iets rooskleuriger plaatje schetsen iets met vuile was buiten hangen.
Relatieproblemen: tips voor betere communicatie.
Dat kan lastig zijn, bijvoorbeeld als bij de ene partner het gevoel overheerst en bij de ander de ratio. De basis van goede communicatie in een relatie is dat je jezelf en de ander accepteert en respecteert. En ook al kennen mensen elkaar nog zo lang: goede communicatie in een relatie blijft altijd belangrijk.
Relatieproblemen.
Een goede communicatie behoort daar zeker toe. Door een goede communicatie kan worden vermeden dat conflicten ontaarden in een grimmige strijd en ontstaan eventueel nieuwe mogelijkheden binnen de relatie. Openheid in communicatie schept de mogelijkheid van persoonlijke groei van beide partners.
Relatieproblemen: communicatie en duidelijkheid Mens en Gezondheid: Relatie en huwelijk.
Behalve te kijken naar de problemen binnen de relatie en met de communicatie, is het voor de relatie van groot belang om vooral ook te kijken naar wat jullie nog samen delen. Wat is namelijk nog wel goed binnen de relatie?
Relatietherapie Kasteel de Schans.
Deze bedding maakt dat mensen zich naar elkaar kunnen openen en aan elkaar kunnen laten zien. Als het gaat wringen in een relatie dan gaat het vaak over onderliggende en soms onbewuste beelden die mensen van zichzelf en de ander hebben. Immers, mensen vinden vaak iets van elkaar: actief, lui, dominant, vrolijk en nog heel veel meer. Al deze eigenschappen, die mensen aan elkaar toeschrijven, liggen verstopt onder de communicatie.

Contacteer ons