Meer resultaten voor echtscheiding

echtscheiding
echtscheiding Gemeente Kapellen.
Wordt er geen beroep aangetekend, dan stuurt de rechtbank de documenten door naar de dienst Burgerlijke Stand van de gemeente waar je destijds gehuwd bent. De gemeente heeft dan nog een maand de tijd om de echtscheiding over te schrijven.
Echtscheiding met onderlinge toestemming duidelijk uitgelegd.
Echtscheiding met onderlinge toestemming EOT. De naam zegt het eigenlijk al zelf. Bij deze echtscheiding is er onderlinge toestemming nodig om tot echtscheiding over te gaan. Dat wil zeggen dat jullie allebei akkoord moeten gaan met het feit dat je gaat scheiden.
Verval huwelijksvoordelen bij echtscheiding beperkt Jubel.
Vóór de wetswijziging die op 1 september 2018 in werking is getreden, was de regel dat de echtgenoten alle voordelen die ze elkaar bij huwelijksovereenkomst en sinds het aangaan van het huwelijk hebben toegekend bij echtscheiding verloren, tenzij zij anders waren overeengekomen.
Echtscheiding VREG.
Energiefactuur betalen en sociaal energiebeleid. Bouwen, verbouwen en verhuizen van energie. Cijfers over energie. Home Energiecontract Wat met het contract bij een overlijden of echtscheiding? Voorbeeld: na een scheiding verhuist u naar een andere woning en uw ex-partner blijft op het oude adres wonen.
Echtscheiding Stad Hoogstraten.
Echtscheiding op grond van onherstelbare ontwrichting: een maand na de betekening van het vonnis aan de tegenpartij. De echtscheiding heeft rechtskracht tegenover derden vanaf de datum van overschrijving van het vonnis of arrest in de registers van de burgerlijke stand van de huwelijksplaats.
Hoe kan ik een echtscheiding doorgeven? ENGIE Electrabel.
Hoe kan ik een echtscheiding doorgeven? Terug naar contactpagina. We maken je stap per stap wegwijs wat er moet gebeuren voor het energiecontract. Je blijft in het huis wonen? Als het energiecontract op jouw naam staat, kan je het in principe gewoon laten doorlopen.
Voortaan kan je jezelf verzekeren tegen een echtscheiding Binnenland Nieuws HLN.
Een echtscheiding is vaak niet alleen een pijnlijke maar ook een prijzige procedure, waarbij hoge rekeningen van advocaten en eventuele experts extra zout in de wonde kunnen strooien. Verzekeraar Arag biedt daarom een rechtsbijstandsverzekering aan die alle juridische kosten dekt die bij een echtscheiding komen kijken.
Echtscheiding Zwevegem.
Wanneer de echtscheiding uitgesproken is én het vonnis in kracht van gewijsde is gegaan, wordt het naar de burgerlijke stand gestuurd van de plaats waar je in het huwelijk trad om vervolgens overgeschreven te worden in hun aanvullend of bijzonder register.
Echtscheiding in het buitenland Stad Dendermonde.
Echtscheiding in het buitenland. Echtscheiding in het buitenland. U kunt een echtscheiding die uitgesproken werd in het buitenland laten inschrijven in de Belgische bevolkingsregisters en/of overschrijven in de registers van de dienst burgerlijke stand, als er voldaan is aan de wettelijke voorwaarden.

Contacteer ons