Zoeken naar eerstelijnspsycholoog

eerstelijnspsycholoog
Homepage Eerstelijnspsycholoog Dr. Jan Van den Eeden en Katrien De Wilde.
Welkom op de website van de eerstelijnspsychologen. Jan Van den Eeden en Katrien De Wilde zijn werkzaam als eerstelijnspsychologen voor de regio's' Lanaken, Dilsen-Stokkem en Maasmechelen. Cliënten mogen aangemeld worden met problemen van diverse aard die hanteerbaar zijn binnen de eerste lijn bv.
Eerstelijnspsychologie NIP NIP.
De eerstelijnspsycholoog stelt een diagnose en probeert de klacht te behandelen. Het gaat hierbij om snelle en kortdurende hulp. Hoewel de term eerstelijn in de ggz niet meer wordt gebruikt, is de eerstelijnspsycholoog een essentieel onderdeel van de ggz. De registratie van Eerstelijnspsycholoog bij het NIP zorgt voor gz-plus niveau.
Permanente vorming eerstelijnspsychologie Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen.
Indien u meer informatie over deze opleiding wenst of u kandidaat wil stellen dient u contact op te nemen met admin@thehumanlink.be. Dan krijgt u meer info over de opleiding als ook een formulier tot kandidaatstelling. Deel dit bericht. Deel dit bericht. Nota over de eerstelijnspsycholoog.
Eerstelijnspsycholoog Nivel.
67% van de cliënten meldde zich in 2013 op initiatief van de huisarts bij een eerstelijnspsycholoog, 27% deed dit op eigen initiatief. Door de jaren heen 2009 2013 neemt het percentage cliënten met aanpassings of verwerkingsproblemen sterk af: van 23% in 2009 tot 3% in 2013.
Het profiel van de eerstelijnspsycholoog na dertig jaar Huisarts Wetenschap.
De opkomst van het beroep van eerstelijnspsycholoog ELP in Nederland ging gepaard met aanzienlijke publiciteit, en kreeg begin jaren tachtig zijn beslag. 1 2 3 De huisartsenpraktijken in stad en platteland hebben tegenwoordig een meer of minder intensieve samenwerkingsrelatie met een eerstelijnspsycholoog.
Eerstelijnspsycholoog: aantal consulten per cliënt De Staat van Volksgezondheid en Zorg.
De Staat van Volksgezondheid en Zorg. Over de Staat VenZ. Eerstelijnspsycholoog: aantal consulten per cliënt. Cliënten van een eerstelijnspsycholoog krijgen gemiddeld. NIVEL Zorgregistraties eerste lijn. Dit kerncijfer betreft het gemiddeld aantal consulten van geregistreerde cliënten van eerstelijnspsychologen met een afgesloten behandeling.
De Eerstelijnspsycholoog, eerste hulp bij psychische problemen Sonnevelt Opleidingen.
Je kunt terecht bij de eerstelijnspsycholoog als er sprake is van bijvoorbeeld langdurige slapeloosheid, relatieproblematiek, seksuele problemen en problemen met het zelfvertrouwen. Wanneer de eerstelijnspsycholoog geen oplossing vindt. Als je met je problemen bij de eerstelijnspsycholoog komt, heb dan niet de verwachting dat je na enkele consulten fluitend de deur uitloopt.
Sociale Kaart Amsterdam: search: trefwoord: eerstelijnspsychologen: 30.
Eerstelijnspsycholoog / GZ-psycholoog: mevr. Schotanus Specialisatie: EMDR. Oostelijke Handelskade 140, 1019 BP Amsterdam. Psychologie en psychotherapiepraktijk Hartgers. GZ en klinisch psycholoog en psychotherapeut: mevr. Graham Bellstraat 2, 1097 DD Amsterdam. Psychologie en psychotherapiepraktijk Kingeling. Klinisch psycholoog / psychotherapeut / eerstelijnspsycholoog: mevr.
Vind een job VDAB.
Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Arbeidsbeperking Vrijstelling beschikbaarheid Inschrijvingsgeld CVO/CBE Inschrijvingsgeld kunstonderwijs Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB.

Contacteer ons